Selectia dumneavoastra

Niciun bilet inregistrat

Esti aici: Help

Intrebari frecvente

Dorim ca experienta dvs. legata de pariurile sportive sa fie cea mai buna posibila, de aceea am creat aceasta lista simpla de întrebari frecvente pentru a va ajuta. In cazul in care niciunul dintre raspunsurile noastre frecvente nu corespunde intrebarii dumneavoastra, va rugam Contactati-ne.

Mergi direct la intrebarea cautata:

Cum pot găsi cele mai bune cote?

În cadrul site-ului, cele mai bune cote sunt afișate în mod automat. Dacă faceți clic pe rezultatul evenimentului ales de dvs. va fi creat un bilet de joc, în cadrul căruia veți vedea cotele acestui rezultat de la toate casele de pariuri.

Cum plasez un pariu?

Selectați meciul (meciurile) la alegere și deschideți Talon de pariuri. În Talon faceți clic pe cotele de pariuri dorite și veți fi redirecţionat la site-ul lor, şi faceţi aceeaşi alegere din nou. În prezent se lucrează la o facilitate care vă va redirecţiona la Talonul de pariuri direct pe selecţia făcută, astfel încât nu va trebui să faceţi aceeași selecție de două ori.

Cum adaug pronosticurile mele?

Selectați cotele alese. Pe biletul de joc faceți clic pe “Alege” sau alegere, iar restul ar trebui să fie uşor Alternativ, verifică tutorial in sectiunea ponturi.

Cât de des vă actualizați cotele?

În mod constant! Cotele afișate la BetScout sunt proaspete, , dar se pot schimba puțin din timp în timp. Nimic nu este perfect, desigur, și există incidente rare de erori în fluxuri ale cotelor de pariuri.

Cum aleg ce casă de pariuri să folosesc?

Cele mai bune sfaturi ale noastre ar fi în mod clar acelea că ar trebui alese bet365 și Unibet pentru fanii de pariuri live, cotele corecte live. Pentru cele mai bune cote din afaceri și limitele ridicate, Pinnacle Sport și Betfair, precum și mai multe case de pariuri din Asia, cum ar fi 12bet. Acestea oferă, de obicei, cele mai bune cote pentru, totaluri de joc 1X2 Handicapuri special din Asia, cu limite mari și plăți în condiții de siguranță, dar nu sunt la fel de multe piețe speciale de cote de unde să alegeţi. Verificați analizele noastre pentru fiecare casă de pariuri și clienți, și veţi conştientiza ceea ce vă caracterizează. Pariorii serioşi ar trebui (eventual) să aibă conturi deschise cu toate casele de pariuri de pe site-ul nostru, pentru a-şi asigura întotdeauna obtinerea celor mai bune cote.

Am o problemă cu o casă de pariuri, mă puteți ajuta?

În cazul în care contul în mențiune a fost creat prin link-urile noastre, și ați contactat asistenţa respectivei case de pariuri în primul rând, suntem aici pentru a rezolva orice problema. Avem contact direct la casele de pariuri de pe acest site, și un tratament echitabil, garantat pentru toată lumea inregistrată prin noi. Acest scenariu este foarte puțin probabil pentru ca vom enumera doar cele mai bune case de pariuri din afaceri. Dar noi suntem aici pentru a face tot ceea ce putem.

Este posibil să-mi câştig traiul din pariuri sportive?

Cu siguranta, dar marea majoritate nu vor reuşi. Cele mai multe case au un procentaj de plată de 90-95%, și în scopul de a face un profit pe termen lung, va trebui să obțineți aceste procente de partea dvs. Singura modalitate de a face acest lucru este de a selecta doar pariuri de valoare. Pentru ca un pariu să aibă o valoare (+100%), trebuie să fie în măsură să estimeze șansele unui anumit rezultat mai bun decat casa de pariuri. În plus față de selectarea cu atenție a pariurilor, trebuie de asemenea, să înveți a paria sumele corecte, cu o strategie de pariuri adecvată pentru managementul bankroll-ului. Cea mai bună strategie pentru începători este plasarea aceleași sume de bani pe fiecare pariu. Preferabil 3-4% din bankroll-ul tau.

Cum pot modifica alegerea mea?

Dacă ați făcut o alegere, aveți nevoie de noi pentru a edita sau șterge. Pur și simplu e-mail support@betscout.com în 10 minute. Dacă e doar pentru a profita de schimbarea cote, acest serviciu nu vă este permis.

Am auzit de numeroase strategii de pariere - care este cea mai bună?

Lista de strategii de pariuri este fără sfârșit, dar numai câteva sunt de fapt utile.Doar două recomandăm –  sistemul de unitate și pariuri forfetare. Cu sistemul de unitate (care este folosit aici, la BetScout (€ 10 – € 100 / pariu)) plasați unitățile de 1-10 la fiecare pariu în funcție de valoarea pariului. Fiecare ar trebui să fie de 0,5% din bankroll-ul tau. Cu rată fixă ​​de pariuri aveți aceeași miză pe fiecare pariu. Există diferite variante ale cotei unice de pariuri. Puteți modifica miza constant, astfel că este întotdeauna ceva de genul 1-2% din bankroll-ul tau. Puteți ajusta, de asemenea, miza trimestrial, sau reglați-l ori de câte ori crește sau scade cu 25% bankroll-ul tau. Ce strategie ar trebui să meargă într-adevăr, depinde de tine. Sistemul Unitate necesită mai multă experienţă de calificare ca betvalue, este foarte subiectiv.

Care sunt regulile pentru adăugarea pronosticurilor?

Puteți adăuga ponturi cu privire la orice eveniment și cote de piata, cu o miza de 10-100. Miza maximă pe fiecare eveniment este de 100. Puteți estima șansele pronosticului dvs. și scrie o analiză, dacă doriți să vă împărtășiți gândurile cu comunitatea.

Trebuie să plăteasc taxe din câștigurile mele?

Dacă sunteți în Uniunea Europeană, câștigurile sunt doar impozitate gratuit la casele de pariuri, cu o licență de UE. În ghidul nostru de pariuri, case de pariuri, cu o licență UE au pictograma European flag lângă ele, simbolizând câștigătoare scutite de impozit. Pentru majoritatea celorlalte țări câștigurile nu sunt scutite de impozit, dar ar trebui să fie, de asemenea, mai preocupat cu construirea bankroll decât de a retrage câștigurile. Utilizați genial e-wallets Moneybookers sau Neteller pentru a gestiona bankroll-ul. Transferuri la și de la agențiile de pariuri sunt rapid și gratuit. Neteller chiar vă oferă un Mastercard, și un revoluționar virtual Mastercard, care vă permite să creați un nou număr de card pentru fiecare achiziție on-line si a elimina orice pericol de fraudă posibil să apară atunci când cumpăraţi lucruri on-line.

Ar trebui să merg pe multipli, sau doar pe simple?

Presupunând că scopul dumneavoastră este de a câștiga pe termen termen lung, single sunt de obicei preferate. De ce? Case de pariuri, de obicei lucrează cu un procentaj de plată de 92% în medie. Presupunând că nu stai mai bine la rezultate de estimare decât casa de pariuri, aceste pariuri vor oferi 92% înapoi a miza pe termen lung. Dacă faceți un cupon cu 3 dintre aceste meciuri, cu o plată de 92%, veți câștiga înapoi doar 78% (0,92 × 0,92 × 0,92 = 0,78).

Dacă credeți că nu există betvalue în toate cele 3 rezultate, atunci nu este o idee reai. Acesta va crește chiar betvalue, dar betvalue este foarte subiectiv și va trebui să vă fie foarte clar. Multipli nu sunt, prin urmare, recomandate pentru microbiști medii care doresc să fie extrem serioşi cu privire la pariurile lor, dar este cu siguranta inca o opțiune, dacă nu te superi a risca un pic pentru a câștiguri mari. Pentru a fi sincer am jucat de multe ori multipli noi înșine, chiar dacă cele mai multe ori ar trebui să nu, dacă ar fi să  se joace “ca la carte”.

Cum calculează casele de pariuri cotele lor?

Casele de pariuri lucrează cu un procentaj de plată pentru fiecare piață. Într-un joc regulat cotele ar fi 3.00 – 3.00 – 3.00 (acasa – egal – deplasare), în cazul în care procentul de plată a fost de 100%. Casele de pariuri în mod natural au nevoie să facă bani, astfel încât acestea folosesc în mod normal, un procentaj de plată de 90-95%. Să spunem că un anumit site de pariuri are 93%, plata la un meci in care se estimează șansele obținerii unor rezultate variate a fi: 45 – 35 – 20. Se calculează apoi în modul următor: 93/45 = 2,06 (1), 93/35 = 2.66 (egal) și 93 / 4,65 (deplasare).

Este demn de menționat că nu toate casele pariuri estimează sansele pt fiecare rezultat. Asta ar fi foarte dificil, iar în cazul în care acestea diferă prea mult de alte case de pariuri, le-ar putea aduce sfârșitul.

Ce este Handicap asiatic?

Handicap Asiatic este o variantă interesantă de 1X2 care acoperă mai mult decât acasă, egal sau deplasare. Dacă doriți să plasați un pariu pe Liverpool să câștige, dar te temi, de asemenea, de un posibil draw, este posibil să doriți să acoperiţi acest rezultat oarecum prin alegerea Liverpool -0.25 pentru a vi se restitui jumătate din miza obtinuta, în cazul în care meciul se termină la egalitate.

Aruncă o simplă privire de ansamblu asupra diferitelor rezultate de la Wikipedia (derulați în jos).

Am plasat un pariu pe un marcator, dar jucătorul nu a intrat pe teren.

Dacă alegeți un jucător care va înscrie primul gol din piata marcatorilor, dar jucătorul nu începe pe teren înainte de marcarea primului gol, trebuie să ne informați support@betscout.com și vom șterge alegerea dumneavoastră. Avem line-up-uri pentru marea majoritate a meciurilor de fotbal, dar din moment ce nu avem pentru fiecare meci acest manual alternativ este cea mai bună soluție în acest moment. Asigurați-vă că verificați Primii 11 în evenimentele alese de dvs. pentru a face pronosticuri pe marcatori.

În cazul în care un eveniment este abandonat, cum sunt soluționate pronosticurile?

În cazul în care un meci este abandonat (din cauza ploii, fani, etc), dar a fost reluat în 24 de ore, toate pariurile sunt valabile ca fiind valide. În cazul în care meciul nu va fi reluat în termen de 24 de ore, ponturile sunt anulate, cu excepția cazului în care rezultatul ales a fost deja decis (adică peste 1,5 goluri în prima jumătate, iar meciul a fost abandonat în minutul 70.

Dacă doriți să schimbați rezultatul unuia dintre aceste ponturi, pentru a merge cap la cap cu regulile casei de pariuri cu care ai pariat, lasă doar un comentariu la eveniment, și vom rezolva după cum aveți nevoie.