Selectia dumneavoastra

Niciun bilet inregistrat

Esti aici: Bookmakers » William-hill
« Inapoi la casele de pariuri

William Hill

Un favorit britanic din 1934

 • Pros
  Multe oferte speciale - cu cote mari!
  Pariu live uimitor - cu live streaming!
 • Cons
  Suport doar în limba engleză prin email
 • Bonus
  Depozit minim: €10

William Hill este, probabil, cel mai popular agent pariuri britanic, care a acceptat pariuri din 1934. Serviciile lor de clasă mondială de pariuri sunt oferite on-line, în mai bine de 2300 de case de pariuri din Marea Britanie și Irlanda, și la telefon. Mai mult de 100 de tipuri de pariere speciale sunt oferite la cele mai multe evenimente. Will Hill are una dintre cele mai cuprinzătoare secțiuni de pairuri in-play, care acoperă o gamă largă de evenimente, cu o gamă largă de oferte speciale – înaltă calitate, gratuit live streaming!

William Hill

Selectie

Fiind cel mai popular agent de pariuri din Marea Britanie, accentul lor este pe piata din Marea Britanie pe sporturile din Marea Britanie. William Hill acoperă aproape toate evenimentele sportive din întreaga lume, cu un număr extraordinar de piețe pentru a avea de unde alege. Rating de top.

Cote

Cu un procentaj de plată în general de 91%, cotele lor sunt foarte medii, dar nu este în nici un fel neobișnuit când veţi vedea William Hill că oferă cele mai bune cote de pe piaţă, pentru anumite rezultate. În special pe unele dintre cele mai multe pariuri speciale oferite. Cu siguranţă este o casă de pariuri bună în ideea de a avea cont la ea!

Pariuri LIVE

William Hill acoperă mai multe evenimente live decăt cele mai multe alte case de pariuri, cu un număr uimitor de oferte speciale. Multe dintre aceste evenimente sunt transmise în direct – gratuit. Tot ce ai nevoie este un cont și sunteți conectat.

Tranzactii

William Hill sprijină toate metodele de tranzacţionare comune, de la carti de credit la eWallets, cartele pre-paid și transfer bancar. Depozitele sunt imediat disponibile la contul dvs. de pariuri si retragerile sunt procesate foarte rapid.

Website

În ciuda faptului că este una dintre casele de pariuri cele mai cuprinzătoare din jurul afacerii, WilliamHill.com are o navigare uşoară a site-ului. Din statisticile de live-streaming și de proiectare, este evident că avem de-a face cu o casa de pariuri de clasă mondială. Cu versiunea mobilă William Hill, plasarea de pariuri de pe telefonul dvs. este uimitor de simplă.

Suport

Personalul de asistență extrem calificat vă va ajuta și va răspunde la toate întrebările dumneavoastră, dar poate dura uneori câteva zile înainte de a primi răspuns de la ei. Singura modalitate de a intra în contatct cu ei, este prin suport e-mail și numai în limba engleză, în acest moment.

0 comentarii

Nu exista comentarii înca. Fii primul care scrie unul!

Casa de pariuri - informatii
Companie WHG (International) Limited
Stabilit 1934
Licentiat in UK
Plateste taxa in UK
Adresa WHG (International) Limited 6/1 Waterport Place Gibraltar
Website http://www.williamhill.com
Moneda GBP, EUR, DKK, USD, AUD, HKD, JPY, SEK, SGD, CHF
Telefon -
fax -
email
livechat Yes
Informatii pariere
Meciuri minime 1
Pariu minim €0.01
Pariu maxim -
Plata maxima €10.000
Internet, Physical shops
European (1.5), UK (1/2)
Plati
Metode de depunere
Taxele pentru depozit
Metode de retragere
Comisioane de retragere