Selectia dumneavoastra

Niciun bilet inregistrat

Esti aici: Bookmakers » Unibet
« Inapoi la casele de pariuri

Unibet

O casă de pariuri scandinavă elegantă!

 • Pros
  Pariu live minunat cu funcția cash-in
  Numeroase sporturi, turnee și piețe de cote
  Sprijin profesional şi prietenos
  Cote de piață de primă clasă în mod regulat
 • Cons
  Anumite piețe pentru Cote (în special handicap) nu sunt oferite la anumite jocuri
 • Bonus 150 RON
  Depozit minim: €0.1

Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri în afaceri. O mare casa de pariuri scandinavă, cu clienți fideli din cauza unui website adorabil, cu o selecție masivă de cote competitive pe numeroase sporturi – fotbal, în special european. Șansele sunt destul de nespectaculose, dar se fac multe greșeli cu cotele lor, ceea ce poate fi foarte profitabil pentru pariorii vigilenţi. Pariul de pe Mobil este o bucurie cu Unibet și tot la fel este pariul in-play, cu opțiune unică de a vinde înapoi un pariu plasat, dacă vă răzgândiți. Suport superb, bonus imens și toate motivele din lume să vă înscrieţi chiar acum!

Unibet

Selectie

Unibet este dotat cu cote de fotbal, acoperind numeroase ligi inferioare din Europa de Est pentru şi America de Sud. Cote sunt, de asemenea, oferite pentru multe alte sporturi, cum ar fi tenis, golf, ciclism, sporturi de iarnă și box. Puteţi alege din mai mult de 30 de piețe pentru numeroase evenimente.

Cote

Cu o medie de 92% cotele arată foarte standard, dar va trebui să luaţi în considerare toate ligile acoperite. Nu te poţi plânge cu privire la cotele Unibet Sportsbook, pe ligile mari cu plată 95% în Premier League și 94% în tenis WTA. Puteți cumpăra înapoi pariurile dvs. live, dar la un preț mic.

Pariuri LIVE

Se poate paria live pe aproape toate sporturile acoperite de Unibet. Cash-in al vostru pariu live dacă vă răzgândiți despre un pariu stabilit – la prețul actual, desigur. Piețele oferite variază de la joc la joc, variind de la mai multe la câteva. Veți găsi ocazional Unibet lent pentru a închide o piață în anumite situații, care poate fi extrem de profitabil. Unibet transmite în direct numeroase evenimente, zilnic. Verificați programul complet aici.

Tranzactii

Există o taxă de 2,5% la depunerile prin carduri de credit. Alte opțiuni, cum ar fi transferul bancar și eWallets sunt gratuite în ambele sensuri. Retrageri înapoi la eWallets sunt de obicei procesate în termen de câteva ore.Casieria este ușor și sigur de utilizat. Ţi se va solicita de multe ori ID-ul atunci când se retrage prima dată, o copie a pașaportului dumneavoastră și o factură de utilități. Cele mai multe case de pariuri solicită aceste documente astfel încât este recomandat să aveți aceste scanări pe computerul dvs, oricum.

Website

Site-ul nu numai că arată elegant-revigorant dar are, de asemenea, un sistem de navigație prietenos foarte rapid la nevoile dumneavoastră. Puteți adăuga anumite ligi și / sau sporturi la favorite, și, prin urmare, alege să vezi doar pe piețele care reprezintă interesul dumneavoastră. De asemenea, puteți căuta evenimente pentru a găsi rapid ceea ce căutați. Cu versiunea pentru mobil, Unibet pariuri de pe telefonul dvs. este extrem de simplu.

Suport

Suportul multilingv este cea mai mare prioritate la Unibet. Probleme sunt rezolvate rapid, și într-un mod foarte profesionist și prietenos. Răspuns foarte rapid la emailuri, si suport telefonic gratuit pentru majoritatea țărilor. Live chat-ul este la dispoziția dumneavoastră în timpul zilei (GMT). Jucătorii VIP vor primi un manager de cont personal, care vă va oferi bonusuri speciale și excursii pentru a vedea evenimente sportive majore.

0 comentarii

Nu exista comentarii înca. Fii primul care scrie unul!

Casa de pariuri - informatii
Companie Unibet (International) Limited
Stabilit 1997
Licentiat in UK + Malta
Plateste taxa in UK + Malta
Adresa The Plaza Complex Bisazza Street Sliema SLM 15 Malta
Website http://www.unibet.com
Moneda GBP, EUR, USD, BRL
Telefon 0800 013 1571 (UK telefon gratuit)
fax 0800 331 6049
email
livechat Yes
Informatii pariere
Meciuri minime 1
Pariu minim €0.1
Pariu maxim Depinde...
Plata maxima Depinde...
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Plati
Metode de depunere
Taxele pentru depozit
Metode de retragere
Comisioane de retragere