Selectia dumneavoastra

Niciun bilet inregistrat

Esti aici: Bookmakers » Pinnaclesports
« Inapoi la casele de pariuri

Pinnacle Sports

 • Pros
  Cele mai bune cote in afaceri
  Limitele înalte de pariere
  Cash-out în câteva minute
 • Cons
  Opțiuni limitate de pariere și piețe
  Pariere in+-play frustrantă
 • Bonus
  Depozit minim: €10

Pinnacle este probabil cel mai bun agent de pariuri, pentru oamenii cărora le pasă de patru lucruri: Limitele mari, plăți rapide, de securitate și nu în ultimul rând: cote excelente! Veţi primi întotdeauna mai mult sau mai puțin în cele mai bune cote, indiferent de opțiunile selectate.

Dacă doriţi mai multe piețe speciale de cote, de asistență în limbile locale și design fantezist, atunci Pinnacle nu este cea mai bună alegere pentru tine, dar este un must-have în categoria pariuri pentru cei care caută cele mai bune cote.

Pinnacle Sports

Selectie

Pinnacle are o acoperire impresionantă din multe sporturi şi ligi. Există întotdeauna handicapuri asiatice pe ofertă, dar nu veți găsi multe cote de piaţă aici. Nu puteţi selecta mai mult de 8 jocuri pentru un pariu / acumulator

Cote

Pinnacle este foarte unic din felul în care reușesc să ofere unele dintre cele mai mari cote de pe piaţă. Cu un procentaj de plată de peste 97% este o modalitate mai bună decât o casă de pariuri medie, și un must-have pentru orice casă de pariuri pentru orice parior serios.

Pariuri LIVE

Pariul Live este disponibil pentru mai multe evenimente, cu cote mari și numai cu piețele cele mai populare: 1×2, Handicap Asiatic, Game Total (de asemenea, prima jumătate, perioade și sferturi). Când Pariaţi live cu Pinnacle, asiguraţi-vă că veţi utiliza Asian View! Aici veţi obține toate pariurile live dintr-o privire, și, din contrast puternic cu vizualizarea standard, pariurile sunt plasate rapid cu procesul de verificare, de obicei 5 secunde. Pinnacle închide piețele mai atent decât de ex. bet365 şi Unibet, mai ales pentru sporturile americane.

Tranzactii

Puteţi depune și retrage fonduri utilizând o gamă largă de metode, cum ar fi cartea de credit, prin transfer bancar sau eWallets. Depozitele ajung instant, în timp ce retragerile durează doar cateva minute pentru a ajunge! Aveți o retragere gratuită în fiecare lună. Aceasta va costa 15 dolari pentru a retrage mai mult de o dată pe lună.

Website

Website standard Pinnacle, are un drum lung de parcurs în ceea ce privește ritmul, divertisment şi uşurinţa în utilizare. Plasarea pariurilor are mai multe etape, și navigarea ar putea fi mult mai bină. Este un bun site pentru introducerea regulată de pariuri pre-match, dar nu dacă sunteți într-o grabă. Din fericire, ele au, de asemenea, un mod “Asian View”, care funcţionează la fel ca cele mai multe case de pariuri asiatice (SBO, Dafabet etc). Plasarea pariurilor este un proces mult mai rapid din Asian View, mai ales live.

Suport

Suport profesional prin e-mail (csd@pinnaclesports.com), dar numai în limba engleză, cu răspunsuri relativ lente în comparaţie cu alte case de pariuri. În cele din urmă, cererea dumneavoastră va fi tratată serios.

0 comentarii

Nu exista comentarii înca. Fii primul care scrie unul!

Casa de pariuri - informatii
Companie Pinnacle Sports Worldwide
Stabilit 1996
Licentiat in Netherlands Antilles
Plateste taxa in Netherlands Antilles
Adresa Holiday Beach Hotel & Casino Pater Euwensweg 31 Willemstad, Curacao Netherlands Antilles
Website http://www.pinnaclesports.com
Moneda EUR, DKK, GBP, USD, AUD, HKD, JPY, NOK, SEK, SGD, THB, CAD, NZD, MYR, TWD, CZK, PLN, RMB, MXN, RUB
Telefon +599 9 438 8656
fax -
email
livechat No
Informatii pariere
Meciuri minime 1
Pariu minim €1
Pariu maxim -
Plata maxima -
Internet
European (1.5), US (-200)
Plati
Metode de depunere
Taxele pentru depozit
Metode de retragere
Comisioane de retragere