Selectia dumneavoastra

Niciun bilet inregistrat

Esti aici: Bookmakers » Betin
« Inapoi la casele de pariuri

Betin

Pariuri foarte interesante din Curaçao

 • Pros
  Site rapid, modern
  Cote mari
 • Cons
  Nu oferă bonus de bun venit
 • Bonus 100 GBP
  Depozit minim: €10

Betin este un brand de pariuri sportive, operat de Logispin GmbH. Compania a fost înființată în 2010, și funcționează în conformitate cu jurisdicţia din Austria, Curacao. Acest lucru înseamnă că toată lumea, cu excepția francezilor și a clienților din SUA, se poate alătura acestei case de pariuri extrem de interesante și poate apuca unele dintre cele mai bune cote in afaceri.

Nu există nici un bonus disponibil, dar vă veți bucura de experiența dumneavoastră cu Betin și să veţi fi flatat de cotele lor generoase. Plăți rapide, efectuate prin sprijinul personal acordat clienţilor.

Betin

Selectie

Mai multe sporturi care acoperă cele mai populare turnee, cu o selecție impresionantă de cote de piaţă, pentru un agent de pariuri off-shore. Acestea includ: 1X2, Șansă dublă, Peste / Sub, Gol / Fără gol, Egalitate, Pauză / Final, Scor corect, 1X2 Handicap, Scor / nici un scor, Primul gol, ultima Echipă să înscrie. Ca sporturi disponibile, sunt: fotbal american, atletism, badminton, baseball, baschet, box, cricket, Ciclism, Darts, divertisment, hochei pe gheață, curse cu motor, piscină, rugby, snooker, fotbal, tenis, volei şi sporturi de iarnă!

Cote

Betin este foarte generoasă cu cotele sale și, adesea, lider de piață pe anumite rezultate. Chiar dacă există multe motive bune pentru care ar trebui să vă faceţi un cont de pariuri cu Betin, calitatea cotelor este cu sigurantă motivul principal. Cote sunt cele mai bune pe marile turnee, dar asta e valabil pentru aproape orice casă de pariuri.

Pariuri LIVE

Oferte Betin de pariuri live pentru o gamă variată de evenimente. Toate marile evenimente sunt acoperite, iar programul include chiar și badminton, rugby și fotbal din diviziile inferioare, în plus față de toate evenimente sportive populare și, desigur, cu o totalitate decentă de cote de pieţe de unde să puteţi alege.

Tranzactii

Doar câteva opțiuni de plată, dar dacă doriți să utilizați VISA, Skrill, PaySafeCard, Ukash sau PostePay, atunci eşti bine venit. Toate depozitele sunt instantanee și plățile sunt procesate rapid și veți avea banii înainte ca tu stii asta.

Website

Site-ul este foarte grozav pentru o casă de pariuri off-shore, subliniind toate evenimentele viitoare de pe prima pagină, cu un elegant meniu sport în partea stângă. Singurul lucru care lipseşte este o opțiune de căutare. Site-ul incarcă extrem de rapid. Plasarea pariurilor este foarte rapidă cu Betin.

Suport

Dacă aveți nevoie de ajutor sau dacă aveți întrebări, puteți oricând contacta Echipa de Suport pentru clienți, prin e-mail, telefon sau Mesaj intern, pentru titularii de cont. Dacă sunteți un titular de cont Betin existent, ar trebui să utilizați acest sistem pentru un răspuns prompt la întrebările dumneavoastră. Intră şi alege Mesaje din meniul Contul meu.
orele de asistență
Betin Helpdesk Acordă sprijin 7 zile pe săptămână,astfel:
– de Sâmbătă până joi de la 08:30 la 20:00 (Marea Britanie fus orar)
– Vineri de la 08:30 la 16:30 (Marea Britanie fus orar)

0 comentarii

Nu exista comentarii înca. Fii primul care scrie unul!

Casa de pariuri - informatii
Companie Logispin NV (Company No. 127157)
Stabilit 2010
Licentiat in Curaçao
Plateste taxa in Curaçao
Adresa Logispin NV Dr. M.J.Hugenholtzweg Z/N UTS Gebouw Curaçao
Website http://www.betin.com
Moneda EUR
Telefon +44 (0) 1932 359802
fax +44 (0)1932 359819
email
livechat No
Informatii pariere
Meciuri minime 1
Pariu minim €1
Pariu maxim -
Plata maxima €100.000 per bet
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Plati
Metode de depunere
Taxele pentru depozit
Metode de retragere
Comisioane de retragere