Selectia dumneavoastra

Niciun bilet inregistrat

Esti aici: Bookmakers » Betfair
« Inapoi la casele de pariuri

Betfair

Pentru pariuri. Așa cum ar trebui să fie

 • Pros
  Cumpără sau vinde cote!
  Cote întotdeauna excelente pentru toate evenimentele!
 • Cons
  Cote de pieţe mai puţin speciale decât cele ale caselor de pariuri mari
  Unele pariuri disponibile doar ca single
 • Bonus 20€ pariati gratis
  Depozit minim: €10

Betfair este lider mondial în pariuri pe valute. Cu Betfair, fie plasaţi pariuri normale, fie oferiţi cote pentru alte persoane pentru a paria pe acestea. Este un concept genial de a paria unii împotriva altora, dar are şi dezavantaje sale, deoarece veți găsi cote de piață mai puține și doar unele pariuri sunt disponibile pentru multipli, și multiplii au mereu cote reduse.

Ca parte pozitivă, puteți paria aproape orice sumă doriți și veți găsi o mulțime de jocuri pentru a paria. Nu în ultimul rând, vă sunt întotdeauna oferite cote foarte competitive, indiferent de selecția dumneavoastră.

Betfair

Selectie

Ca lider mondial în schimb de pariuri, veți găsi cote la majoritatea evenimentelor sportive din întreaga lume. Chiar cote pe lucruri cum ar fi politica si divertisment. Dacă există o cerere publică de cote, veți găsi la Betfair! Deoarece cotele sunt create de oameni ca tine, Betfair se poate concentra pe mentinerea pe piețele relevante deschise și actualizate în mod constant. Din păcate, nu veți vedea cât de multe pieţe au oferte mari de pariere.

Cote

Cu un schimb de pariuri, nu puteți cumpăra doar cote cum ar fi normal, dar, de asemenea, le puteţi oferi altor persoane! Numai atunci când cineva “cumpără” miza la cotele alese de tine, va fi valabil pariul. Concursul constant, creează unele dintre cele mai bune cote disponibile on-line, cu aproape 100%, plata la multe evenimente! Betfair percepe în mod natural un comision pentru fiecare pariu castigător – de obicei 5%, în funcţie de câștigurile, frecvenţa de pariere, etc

Pariuri LIVE

Pariul Live este disponibil pentru toate turneele populare, de multe ori cu streaming gratuit, în direct pentru curse în special, dar și La Liga spaniolă, și multe altele. Cel mai important, şansele sunt mereu competitive, cu limitele ridicate de pariuri și, din nou: opțiunea atât de vânzare cât și de cumpărare a cotelor.

Tranzactii

Tranzacţiile sunt rapide și fiabile, cu numeroase opțiuni de plată, cu opţiune de a alege când să alimentaţi contul, sau când să solicitaţi o plată. La depunerea cu NETeller sau card de credit, se aplică o taxă de 1,5%. Toate retragerile sunt gratuite, cu excepţia transferurilor bancare, care costă £ 10.

Website

Betfair.com are un aspect foarte ascuțit și modern, cu grafice profesionale și caracteristici interesante. Fiind un schimb de pariuri, există anumite aspecte cu care va trebui să te obișnuiești, dar odată ce ai învățat elementele de bază, este de fapt un site foarte simplu de utilizat, cu logică de navigare

Suport

Betfair susține clienții lor prin e-mail sau la telefon, dacă preferați asistență personală pentru problemele mai complicate. Sprijinul vine în multe limbi diferite. Nu este cel mai rapid sprijin-suport în afaceri, dar aveţi de-a face cu o companie care vrea să vă ajute.

0 comentarii

Nu exista comentarii înca. Fii primul care scrie unul!

Casa de pariuri - informatii
Companie Betfair Limited
Stabilit 2000
Licentiat in UK
Plateste taxa in UK
Adresa PO Box 34467
London
W6 9WS
United Kingdom
Website http://www.betfair.com
Moneda GBP, EUR, DKK, USD, AUD, HKD, NOK, SEK, SGD, CAD
Telefon
fax +44 208 834 8056
email
livechat Yes
Informatii pariere
Meciuri minime 1
Pariu minim €0.1
Pariu maxim -
Plata maxima -
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Plati
Metode de depunere
Taxele pentru depozit
Metode de retragere
Comisioane de retragere